Gravstenar och Gravvårdar

Att beställa kostnadsfri offert

Vi har ett formulär här på hemsidan som ni i lugn och ro kan fylla i för att skicka en offertförfrågan på en komplett gravsten.

Nedan på denna sida visar vi exempel på de valmöjligheter ni har som gravstensbeställare. Det är t.ex. vilket typsnitt (stil) som texten ska skrivas med. Det är vilken dekor som eventuellt ska var med på stenen. Vill man ha utrymme för en lykta eller komplettera med en vas eller annan dekorationstilbehör som en liten sparv eller duva. 

Det finns många möjligheter att skapa ett fint minne och vi finns för att hjälpa er hela vägen.

Vad ingår?

Vid en beställning av gravsten så ingår i princip allt. Ni som kunder ska känna er trygga i att vi tar ansvar för tillverkningsritning (för godkännande innan produktion), tillverkning, transport och montering på vald kyrkogård och vald plats.

Naturtrogen ritning

Vid godkänd offert så skapar vi en naturtrogen färgritning på vald gravsten med dekor och vald text i det typsnitt som ni också önskar.
Allt för att ni ska känna er trygga att vi har förstått era önskemål.

Exempel på gravstenar

Här nedan hittar ni ett urval av de gravstenar som vi tillverkar. Hittar ni inte den sten som ni önskar? Kontakta oss så får ni en kostnadsfri offert.

Låga och breda

Visa alla stenar

Höga och smala

Visa alla stenar
© Thorns Stenhuggeri 2024
En hemsida från Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram